LOAFERS

PUBLICERAD 2013-04-29 @ 00:38:00 I Shopping

 
Gillar mina nya skor, 349:- från dinsko

WEEKEND

PUBLICERAD 2013-04-29 @ 00:38:00 I Film

Vardag

 
Hade en väldigt bra helg med Emmy, tittade på The Perks Of Being A Wallflower för andra gången och hade det allmänt mysigt. Har också hunnit med att springa och se Life Of Pi denna kväll när jag egentligen borde ha pluggat. Bra fim med otroligt fin filmning och scener, ett filmtips! Jag tycker att det är väldigt roligt att recensera och ge filmtips så det kanske blir lite mer sånt i framtiden! puss
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()SHE ACTS LIKE SUMMER AND WALKS LIKE RAIN

PUBLICERAD 2013-04-26 @ 16:27:00 I Outfits

Vardag

 
Idag var en bra dag, det var soligt och det regnade, blev så glad av klottret på hogwartstoaletten (the chamber of secrets will be opened again skrivet i rött), hade inställd franska, fredagsfika, alla var klädda så somrigt. Samt ett skrattanfall innan jag slutade. Och juste, det är fredag också. puss
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()THE MORTAL INSTRUMENTS

PUBLICERAD 2013-04-22 @ 18:48:00 I Böcker

Film

 
Blev så otroligt glad när jag såg att det kommer ut en film i sommar baserad på dessa böcker! The Mortal Instruments heter dem och är hittils fem böcker varav tre finns på svenska. Första boken, city of bones, har som sagt nu blivit film och jag måste se den. De handlar om Clary, som är en till synes vanlig tonåring tills hon blir vittne till ett mord gjort av tre shadowhunters. Hon upptäcker att hon kan se saker ingen annan kan och blir indragen i shadowhunternas värld, full av demoner och monster. Lästips!
 
 
“Everything you've heard about monsters, about nightmares, legends whispered around campfires - all the stories are true.” 
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()DRÖMMEN OM PARIS

PUBLICERAD 2013-04-19 @ 23:10:00 I Inspiration

 
Vill strosa längs paris gator. Vill se träden vid eiffeltornet blomma. Vill äta croissanter och creps på mysiga caféer. Vill stå och titta på konst i louvren i flera timmar. Vill sitta på ett tak och se soluppgången över paris. Vill gå längs seine och filosofera. Vill fotografera alla landmärken, som triumfbågen och eiffeltornet. Vill prata franska i dess hemland. Vill äta macarons. Vill shoppa i alla lyxiga butiker på avenue Montaigne. Vill höra klockorna ringa i Notre-Dame. Om allt går som jag vill är jag påväg till Paris om drygt ett år med min franska grupp och mina vänner. Till dess får jag nöja mig med att drömma om paris.
Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()AMERICAN PANCAKES OCH ANDRA TREVLIGHETER

PUBLICERAD 2013-04-14 @ 14:43:00 I Mat

Vardag

 
Åt nyss brunch pga söndag och vill leva som i gossipgirl. Eller ja inte riktigt men det var gott i alla fall. I fredags var det tekompaniets första officiella föreningsmiddag vilket var väldigt trevligt och lyxigt, precis som det ska vara! I lördags blev det mer trevligheter med vännerna och en massa andra. Kom nu på att trevligt är ett väldigt trevligt ord som passar till typ allt som är bra. Nu ska jag fortsätta titta runt på tumblr och bli nostalgisk om tiden då det var allt jag gjorde. pöss
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()FLORAL SUMMER

PUBLICERAD 2013-04-11 @ 12:51:00 I Mode och sånt

 
Blev väldigt inspirerad av H&Ms kampanj the roadtrip, ä l s k a r jeansen! Allt från h&m förutom solglassögonen som är från bikbok.
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()ÅRE IN BLUE

PUBLICERAD 2013-04-10 @ 19:11:00 I Natur

 
Det är inte svårt att ta bra bilder under perfekta förhållanden med kites, solsken och Jon Olsson Invitational i storslagen natur, som här.
 
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()NEW DESIGN

PUBLICERAD 2013-04-09 @ 23:42:00 I Bloggen

Inspiration Vardag

bildkällor
 
Jag har gjort en ny design som ni ser, var så otroligt trött på den gamla. Lite ljusare är denna men är inte helt nöjd ännu så får se om jag ändrar lite. Har bytt bredden på mina bilder men inte de i arkivet, så ni få ha överseende med det!
 
Hade ett möte med några vänner om att starta upp en ungdomssektor i Gävles FN-förening, får se hur det blir med det hela men jag hoppas att det går vägen! Jag vill engagera mig i världen och andra människor, hjälpa, och det verkar vara en bra väg att gå! Gillade citatet i bilden i mitten, "The people who are crazy enough to think they can change the world are the ones that does"
Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()Jag :D