SNAPSHOTS FROM PARIS

PUBLICERAD 2014-03-21 @ 19:20:34 I -RESOR

 
Bilder från instagram (och mobilen) från Paris-resan. Fullt med turister i Versailles, Seine vid kvällen, Versailles vackra entré, fina vänner, picknick under Eiffeltornet, fina vänner igen; denna gång framför Seine, stilleben i Versailles slottsrum, glaspyramidern vid Louvren, en tom korridor i Versailles, Louvren från ett fönster, framför Notre Dame och körsbärsträd vid eiffeltornet. Vilken resa!

POSTCARDS FROM THE LOUVRE

PUBLICERAD 2014-03-18 @ 19:06:00 I -RESOR

 
Tre bilder från Louvren. Så magiskt, här skulle jag kunna gå runt i dagar tittande på konst och historia, känna DaVinci vibbar och betrakta penseldrag. Dessvärre var vi bara här på en snabbvisit och såg i princip bara Mona-Lisa, så jag får spara resten till någon annan gång! Men visst ser det coolt ut, med glaspyramiden och det gamla kungliga slottet. Väl värt ett besök!

EN SMYGTITT PÅ PARIS

PUBLICERAD 2014-03-18 @ 15:50:23 I -RESOR

 
Jag spenderade slutet av veckan som var i Paris och det var helt underbart med sommarvärme och blommande träd. Självklart ska ni få se vad som hände där, har tagit en massa bilder! Medan ni väntar kan ni dock alltid gå in på min instagram för att se en smygtitt! Bisous!
 

BERSÅ OCH ELEFANTER

PUBLICERAD 2014-03-11 @ 00:03:21 I -MAT

 
Frukosten jag åt igår, söderte från söder och hallon-philadelfiarostade mackor som påminner mig om Mallorca-frukostarna. Och jag fick anvädning för några av mina födelsedagspresenter också! Fick världens finaste tekopp som jag så länge velat ha, från serien Berså från Gustafsbergs porslin, och ett väldigt matchande underlägg med det underbara elefanttrycket från svenskt tenn, så fint!!! Bästa "snart flyttar du hemifrån" temat. (Och man får ju inte glömma den underbara tekannan). PUSS

BBBBIRTHDAY

PUBLICERAD 2014-03-03 @ 23:32:00 I -PERSONLIGT

 
Så var man ett år äldre. Det firar vi med 10 selfies från året som har gått tycker jag!!! 18 18 18 jäklar vad tiden går fort (säger jag och låter snarare som en medelålders). Alltså är så himla glad för alla presenter jag har fått och firandet vi har haft här hemma. Så fina vänner och familj! Blir nästan lite blödig...

THE FAULT IN OUR STARS

PUBLICERAD 2014-03-02 @ 11:15:00 I -BÖCKER + FILM

 
Alltså denna bok. The Fault In Our Stars skriven av John Green. Den är smart och ironisk och rolig samtidigt som den är så hemsk och får en att gråta floder. John Green skriver med ett underbart språk och huvudkaraktärerna är fantastiska, den väldigt smarta och ironiska Hazel Grace som har lungcancer och den humorfyllda och underbara Augustus Waters som överlevt skelettcancer. De försöker klara den tuffa vardagen då döden alltid är överhängande, samtidigt som de vill leva så normala tonårsliv som det bara går. Läs den, så bra!!! (bäst på engelska)

STOCKHOLM

PUBLICERAD 2014-03-01 @ 20:39:16 I -ÄVENTYR

 
Hej peeps. Var i Stockholm i början av veckan och det ägde som alltid. Varför bor man i en jäkla skitstad som Gävle när man kan bo på sådana fina ställen som det finns i Stockholm? Ingen aning. Vi gick på museum (tre till och med (wheey), bäst var fotografiska!), fikade och tittade runt i grådisiga Stockholm. Så fint!

Jag :D