ANTI-DEPP TIPS

PUBLICERAD 2011-11-28 @ 22:21:00 I Jag tipsar



Jag lovade ju i förra inlägget,. tips till alla er som har fastnat i novemberslasket och vill ha lite ljuspunkter. Here are some ideas:

1. Kura ihop sig i en fåtölj med en bok och en stor kopp te.
2. Ut och shoppa, snygga klänningar och massor av stickat.
3. Ha ett tv-serie maraton, tips: gossip girl, vampire diaries, oc
4. Samla ihop några kompisar eller vad ensam,och ha ett filmmaraton! Till exempel med alla twilightfilmerna, harry potter, ja ni fattar nog!
5. Baka kladdkaka, ställ in den i kylen och ät den kyllskåpskall med mjölk. mmmmm
6. Låna eller köp en masa modetidningar och läs!
7. Gör en powersmoothie
8. Sätt ihop en vinter-lista med musik på spotify
9. Fastna på någon inspirationssida som weheartit eller flickr
10. skriv en önskelista
11. Gå och fika eller gå på bio
12. Skriv ut några blider och gör ett fotoalbum eller ett collage
13. Fota produktbilder
14. Gör listor över allt möjligt
15. Baka julkola
16. Fixa julklappar och slå in dem jättecoolt
17. Titta på roliga youtubeinlägg, som de här ifrån t.ex.
18. Spela tv-spel
19. Drick varm choklad med grädde eller mashmallows (eller både och)
20. Rensa garderoben
21. Ha en slappdag och gå i pyamas hela dagen, slö titta på tv, sov i sängen och gör ingenting du måste! Sen har du extremt mycket energi till nästa dag!
22. Möblera om i ditt rum och byt kuddar, gardiner o.s.v.
23. Ta en powerwalk med bra musik i öronen.

depp-inlägg

PUBLICERAD 2011-11-28 @ 21:20:00 I Vardag


bildrepris för att jag inte har nåååågra bilder alls!

Hej hej! Livet rullar på, med ingen snö alls, prov i alla ämnen som går, dålig träning och den otroligt jobbiga hosta och förskylning som jag har haft i TRE VECKOR!

Det finns ju possitiva saker men dem ska jag inte nämna nu, det här är ett deppinlägg förfan!. Det är slask och kallt och depptider. Vill ni ha världens deppigaste låt som gör att man känner sig helt ensam och ledsen och deppig så kan ni lyssna på den här: Lykke Li – Possibility - Soundtrack Album Version 

Fast om sanningen ska fram så är jag inte så deppig just nu, eftersom att jag älskar vintern och julen.
Om TRE VECKOR är det jullov, jippie! Men det är lätt att man blir lite nere nu när det bara är kallt och kalt utan någon snö!

Jag kanske ska skriva ett anti-depp inlägg snart, eller vad säger ni? ni kan ju passa på att vara deppig tills det kommer upp, för sen blir det nog omöjligt.. ha det dåligt! :/

Q: "There is beauty in everything, just not everybody sees it"

PUBLICERAD 2011-11-20 @ 21:01:49 I Inspiration




tråkiga bilder men jag har inga andra foton, bildkälla

Har inte bloggat på hela helgen för jag har inte hunnit. Däremot har jag hunnit med att se breaking dawn part 1 på bio, köpt en ny vintrejacka, städat rummet två gånger, hängt med mina buddies och kikat på en massa O.C.! Nu så ska jag jobba faktist, ska skriva ner allt som sägs i mammas film på datorn, roligt... Ha det gr8! :D

LONDON # 4 - Madame Tussauds

PUBLICERAD 2011-11-20 @ 01:07:58 I Resor






Lite bilder från Madame Tussauds. Jag tipsar alla som åker till London att gå på Madame Tussauds, det var verkligen coolt att se alla kändisar i naturlig storlek! Robert Pattinson var lätt snyggast, aaah!! (första bilden till höger) Jag var på Breaking Dawn (där han är med  för de som mot all förmodan missat det) på bio i fredags och den var grym! Ha det bäst! :D

LONDON # 3

PUBLICERAD 2011-11-15 @ 17:23:30 I Resor



bild 3, st pauls katedral/kyrka eller vad det nu heter



bild 5 och 6, shopping på oxford street


bild 7, vaktbyte på buckingham palace och bild 8, tower bridge

men ska jag falla, ja då ska det finnas tid att falla fritt

PUBLICERAD 2011-11-14 @ 23:21:05 I Film





Har ingen lust att blogga just nu, men det får gå som det går med bloggningen, jag bloggar när jag hinner.

Men typ ända anledningen till att jag gör det här inlägget är att nästa vampire diaries avsnitt kommer den 5 JANUARI!! Och jag som trodde att det ska komma på fredag, men jag följer amerikansk takt och de kommer att ta en paus till 5 JANUARI!! Och nu som det är så spännande..... åååååå jag döör!!!! Nu ska jag iaf gråta en skvätt och sen gå vidare. Nej, skämt åsido jag kommer inte att kunna gå vidare... nej skämt och sido igen, jag har ju gossipgirl men ändå.. ;)

Jag länner förresten att jag verkar ganska beroende av tv-serier eftersom att jag skriver om det hela tiden känns det som, och om sanningen ska fram så är jag nog det haha. Men jag var bara tvungen att få ut mig det där haha..

Rolig inlägg men det är ingen som tvingar er att läsa! Ha det bra!

They say your home is were your heart is. But I have still not found my home.

PUBLICERAD 2011-11-13 @ 19:37:27 I Vardag






Nu är jag tillbaka! Jag hade supermysigt i Lisas stuga, vi såg alla twilight filmer och nu längtar jag sjukt mycket tills jag ska se den sista, breaking dawn del 1, på bio på fredag! Nu är jag nerbäddad i min säng och ska se de senaste avsnitten av vampire diaries som jag missat + de två senaste gossip girl om jag hinner! Det är massor att ta igen men jag kan inte klaga, älskar när man har nya avsnitt av tv-serier som man inte har sett!! ♥

London # 2

PUBLICERAD 2011-11-11 @ 11:11:00 I Resor

Nu kommer då andra delen av bilderna från London! Det kommer även en tredje del sen!! (Och kanske en fjärde, haha! Jag har så många bilder).






Bild 1, 2, 3, 4 och 5, Notting Hill och Portobello road. Där är det marknad på fredagar och lördagar, värt ett besök om ni åker till london! Efter portobello road finns också bokhandeln med den blå dörren från filmen Notting Hill!


Bild 6 och 7, Från lyx-varuhuset harrods! Där sägs det att man kan beställa precis vad som helst. Laduree har de godaste och kanske mest kändaste macaronsen, där köpte vi afternoon tea som är te med en massa bakverk och sånt. Gott!


Bild 8 och 9, Covent Garden, fylld med massa små mysiga butiker och fik och sånt!


hej och hejdå.

PUBLICERAD 2011-11-10 @ 22:53:44 I Vardag


fin bild från förra hösten..

Nu kommer jag inte att blogga i helgen för jag åker iväg till Lisas stuga! Men jag tidsinställer iaf ett inlägg med mer London bilder! Ikväll har jag ätit kladdkaka och kollat på Vampire Diaries! Men nu så lär jag packa till imorgon för vi åker direkt efter skolan! Ha det bra! :)


LONDON # 1

PUBLICERAD 2011-11-10 @ 19:14:36 I Resor

Så nu är jag hemma från London! Det är enligt mig världens bästa stad och som nån någon gång sa: är du trött på london så är du trött på livet. Man kan verkligen göra allt där, jag hann bara skrapa på ytan av Londons utbud.

Jag har så mycket bilder att jag får dela upp det i olika delar, här är iaf den första delen!



Bild 1 och 2, gatan och hotellet som vi bodde på.


Bild 4 och 5, ett museum som vi var inne i.


Bild 7 och 8, hyde park, Londons största park som låg nära vårat hotell. Det fanns tusentals ekorrar överallt här som var väldigt orädda, och man kunde inte se vart parken slutade, var säker flera kilometer stor!


Bild 9 och 10, westminister (en stadsdel) och bigben. Vi åkte tunnelbana och buss hela tiden, tunnelbanan eller tube som det heter på engelska var en riktig upplevelse men riktigt fullproppat under rusningstid! Och då menar jag fullproppat som i man kan inte röra armarna..

Jag :D