CUT YOUR JEANS BABY

PUBLICERAD 2013-05-31 @ 18:50:00 I DIY

Vardag

Hade ett par gamla jeans som egentligen inte var gamla alls utan helt oanvända, men som bara låg i garderoben och samlade damm. Klippte därför av dem till shorts eftersom att det äntligen har blivit shortsväder och blev ganska nöjd faktiskt! Klippte ett jack vågrätt där jag ville att shortsen skulle sluta och rev sedan av det övriga jeansbenet så att det blev lite fransigt. Jag vill dock slita dem mer men är lite osäker på hur man gör, får leta torials på yotoben. 
 
(Och ja prislappen är kvar, så oanvända är dem. Fick ju dem gratis förut här)
 
Jag ser förövrigt ut som en blek kräfta efter att jag legat ute i solen i två dagar i sträck (och badat i gavleån det vill säga havet aaaah). Förklaring till blek kräfta: jag är röd men inte super röd mer vit-röd och därför som en blek kräfta.Har bränt mig på benen också jippie....
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()HEALTHY SMOOTHIE

PUBLICERAD 2013-05-27 @ 11:34:01 I Mat

Vardag

 
Skoja. Den här smoothien är inte så nyttig att den förtjänar att kallas health smoothie. Den innehåller till och med kolaglass med kolasås. Men jag ville verka nyttig som alla andra okej. Idag hade jag en lektion så nu är jag ledig, jippie! Måste dock plugga, jippie. Fast först några serier. Som vanligt. PUSS
Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()TODAY

PUBLICERAD 2013-05-16 @ 15:07:49 I Vardag

 
Jag slutade 3.5 timmar tidigare idag så är fortfarande typ hur glad som helst på grund av det. Fast än jag har en massor av läxor som måste göras. Blev av någon anledning inte lika glad nu när jag kom och tänkte på dem. Det är väll bara att sätta igång. Eller så kan jag titta på tv istället. Hmmm... Jag sitter faktiskt och skriver en reflektion om mina dåliga vanor som att äta onyttigt, träna för lite och skjuta upp mina läxor. Lite hemskt att jag egentligen inte gör något åt det men orkar bara inte. Jag kan börja mitt nya liv nästa vecka istället...
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()HOW I MET YOUR MOTHER

PUBLICERAD 2013-05-14 @ 21:10:00 I Tv-serier

 
Jag vet att jag har skrivit om denna serie förut, men är bara tvungen att göra det igen. Självklart menar jag How I Met Your Mother. Har nyss tittat klart på åttonde säsongen och upptäckte just att det kommer en nionde säsong OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD. Förlåt för svordomen men det är så AMAZING. 
 
Grejen med HIMYM är att man vill vara vän med dem. Med Ted, Barney, Lily, Marshall och Robin. Alla är så underbara och allt man vill är att bo I New York, ha ett kompisgäng som dem och sitta i deras bar och ha så underbart roligt som dem har det. På riktigt, detta är nog den bästa serien som finns. Vilket jag alltid säger när jag är fast i en serie. Men den här serien har jag varit fast i i flera år och den blir inte sämre. Watch it here!
 
 
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()LATE-NIGHT-INSPO.TUMBLR.COM

PUBLICERAD 2013-05-12 @ 11:13:00 I Inspiration

sources here
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()I MET BAMBI

PUBLICERAD 2013-05-11 @ 22:43:52 I Natur

 
Fotade våren idag, och träffa bambi och trampe. Eller så hade jag en otroligt händelselös lördagskväll. Fast fotade våren gjorde jag i alla fall, det är så fint utomhus just nu!
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()B B B B BIRTHDAY

PUBLICERAD 2013-05-11 @ 22:42:58 I Händelser

Mat Vardag

 
Nej det är inte jag som fyller år, utan min käre lillebror. Kom nu på att alla kanske inte fattar är kära är lite sarkastiskt. Åh nej vilken hemsk storasyster jag är. Men jag gav i alla fall honom en väldigt fin t-shirt med en självlysande haj som är påväg att äta en tjej, och dekorerade tårtan gjorde jag också. Fin va?
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()PIMP MY PHONE

PUBLICERAD 2013-05-07 @ 19:24:00 I Shopping

Vardag

 
Pimpade min mobil med klisterdekaler från bikbok som jag köpte förra året men inte använt. Snyggt va? Lite sommrigt eftersom att det har varit så otroligt sommrigt ute idag med 20 graders värme, sol och glass. puss
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()EN SÖNDAGSLISTA

PUBLICERAD 2013-05-05 @ 19:00:00 I Inspiration

Vardag

 
Senaste låten du hörde? Young and beautiful - Lana Del Rey
 
Vad har du ätit idag? Först en kopp te, två skorpor, sen en hejdundrandes brunch med amerikanska pannkakor, scones, jordgubbar, ägg och en massa annat. Kommer troligtvis inte kunna äta mer detta år. Fast åt middag nyss så ja det med. 
 
Vad är din dröm just nu? Har verkligen fastnat för Paris, har eiffeltornet som bakgrundsbild på datorn samt som tavla i mitt rum, vill verkligen åka dit så ja, Paris!
 
 
Om du skulle leva i ett annat århundrande, vilket skulle det vara? The Golden Twenties, alltid. Så himla fint!
 
 
Senaste filmen du såg på bio: The Hobbit, i julas. Vill verkligen gå på bio oftare för jag älskar det men det blir bara inte av.
 
En onödig sak du vill ha: Just nu vill jag beställa hem sagan om ringen extended edition men vet inte om det direkt är onödigt hehe.
 
Vad vill du göra i sommar? Vara spontan, träffa människor, resa, nattbada, be adventerous.
 
 
Beskriv ditt drömboende: En ljus lägenhet i någon fin storstad med stora sekelskiftesfönster och högt i tak, i ett gammalt hus med en massa orginaldetaljer. Fönstersmygar och en stor balkong med smidesjärnsstaket alternativt en fin trädgård. Trägolv och vitt lantligt kök. Ett bibliotek/arbetsrum med mjuka fåtöljer och en walkincloset i sovrummet. Lyxigt men inte för överdrivet.
 
Ger en liten dålig bild men hade inte tålamod att vara så noga.
 
Ge ett tips: Titta på How I Met Your Mother eftersom det äger. Eller Game of Thrones.
 
Ett fint citat: "so I walked back to my room and collapsed at the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was a hurricane" - Looking for Alaska av John Green
 
 
(bildkällor här)
 
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()COAT

PUBLICERAD 2013-05-05 @ 18:19:00 I Mode och sånt

 
coat
 
Tycker att denna kappa är väldigt snygg, och på rea dessutom för bara 340:-. Problemet är att det kanske inte är den bästa idén att köpa en vinterkappa i maj... man kanske ångrar sig till nästa höst/vinter, vem vet. What to do? 
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()DINNER

PUBLICERAD 2013-05-04 @ 11:24:00 I Mat

Vardag

 
Några bilder från de senaste dagarna, eller ja mest från igår när familjen var ute och åt med mormor på MEAT. Tittade också på Into the Wild igår vilken jag tyckte var väldigt bra men ganska sorglig. Nu ska jag kika serier ett litet tag och sen göra lite ärenden! puss
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()BEDROOM

PUBLICERAD 2013-05-03 @ 19:41:00 I Inredning


Jag har gjort det lite vårigare i mitt rum, och av någon anledning har det blivigt väldigt rosa till skillnad från vad det var för någon månad sen. Väldigt skumt faktiskt. Har också hängt upp tavlor i rummet efter några år sen vi flyttade hit, vilket var det jag ville visa från början. Tycker speciellt om paristavlan väldigt mycket. Notera också att bilderna som visar sängen är tagna vid olika tillfällen. Inte orkar jag bädda fint alltid nej. Notera också att bilderna är väldigt brusiga och av dålig kvalitet. Vet inte hur jag ska åtgärda detta. puss
 
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()NIKON D7000

PUBLICERAD 2013-05-03 @ 17:31:00 I Shopping

 
Kom på att jag ju inte visat bilder på min nya kamera (eller ja ny och ny, köpte den i februari..) Hade en Nikon D3100 förut men kände att jag vuxit ifrån den om man kan säga så, och ville utvecklas mer. Det är den Nikon D7000 och finns här om någon av någon underlig anledning vill läsa mer.
 
Har också ett nytt objektiv (bild) från Tamron.
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()-

PUBLICERAD 2013-05-02 @ 23:33:00 I Natur

Vardag

 
Nu känns det äntligen som vår, tiden går så snabbt och snart är skolan slut. Måste dock ta mig förbi en rad av nationella prov varav nästa är imorgon. Så jag måste sova nu. puss
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Jag :D