ON REPLAY

PUBLICERAD 2013-01-27 @ 19:43:57 I Musik

 
5 låtar som jag lyssnar på just nu: The Boxer med Mumford and Sons och Jerry Douglas, One Day/Reckoning Song med Asaf Avidan & the mojos, New York, I love you but you're bringing me down med LCD Sound System, It's Time med Imagine Dragons. Lyssna!
 
Förlåt för sämst bloggning, förhoppningsvis så ändras det snart!

DR MARTENS

PUBLICERAD 2013-01-14 @ 20:59:23 I Shopping

 
Dr Martens jag fick i julklapp, ÄLSKAR! Har dock hemska skavsår, förhoppningsvis blir de sköna snart...

NADJAS VÄRLD - SECOND EDITION

PUBLICERAD 2013-01-07 @ 19:51:19 I Bloggen

Inspiration
Vardag

blandade bilder från min pinterest
 
Är så sugen på att göra om min blogg helt. Menar då inte designen först och främst, utan innehållet. Det är så lätt att fylla bloggen med halvtaskiga inlägg och onödiga ytliga texter som ingen vill läsa. Seriöst, ingen kan väll ändå bry sig speciellt mycket om vad jag gjorde i torsdags, det är knappast som om jag lever ett super jetset-liv eller liknande. Problemet är att jag inte direkt vet vad jag vill att min blogg ska handla om och hur det ska se ut, men jag får väll lov att experimentera lite. Känner mig redo för Nadjas Värld second edition. Det är väll perfekt, nytt år och ny blogg. Förhoppningsvis så blir det bra!
Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()SUSHI

PUBLICERAD 2013-01-06 @ 23:42:00 I Mat

Vardag

 
Är nu hemma igen,och snart börjar vardagen med skola, läxor och förhoppningsvis träning!  kanske det blir fart på bloggen också. Åt förövrigt sushi idag, vilket är så sjukt gott! Är i princip alltid sugen på det! Nu blir det lite The BIg Bang Theory tittande innan jag ska sova, puss
Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()BLACK FLUID

PUBLICERAD 2013-01-03 @ 11:52:36 I Shopping

Lady gaga - fame
 
Fick denna parfym i julklapp, hade inte önskat mig den men jag tyckte faktiskt att den luktade gott! Lite skumt att den är svart men den ska tydligen bli genomskinlig i kontakt med hud, hmm..
 
Btw ska jag till Sundsvall idag och ska vara där några dagar, men jag får kanske chans att blogga när jag är där förhoppningsvis. Ha det bäst annars, puss
 
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()MITT TVÅTUSENTOLV

PUBLICERAD 2013-01-02 @ 13:37:00 I Bloggen

Händelser Vardag Övriga bilder

Tänkte göra en liten årsresume, tycker att sånt kan vara lite roligt ibland. Mest för att jag själv ska kunna titta tillbaka på 2012, vad jag egentligen gjorde under tolv månader...
 

I januari bloggade jag inte alls mycket, jag köpte min älskade onepiece och började titta ohälsosamt mycket på tv-serier.


I februari blev det inte heller mycket till bloggning eller fotning, bakade amerikanska pannkakor, gjorde min första gif (här) och tittade mycket på himym.
 
 
I mars hände det lite mer, var i Gällivare på sportlovet, åkte skoter, besökte ishotellet, shoppade i Stockholm och fyllde även år.
 
 
I april var det födelsedagsfirande för pappa och namnsdagsfrukost för mig, jag fick ett par gratis jeans som jag aldrig har använt och såg The Hunger Games på bio!
 
 
I maj köpte jag finaste examensskorna, bakade macarons och fotade blommor i småland vid första april.
 
 
Juni var mer händelserik, min klass åkte på klassresa i tre dagar, och jag slutade grundskola och sa hejdå till stället jag spenderat i princip tio år av mitt liv. Firade även midsommar i dalarna.
 
 
I början av juli drog jag iväg till England med pappa och lillebror, vi bilade runt där och besökte bl.a. London, Oxford, Brighton och Stonehenge. Var även lite i stugan och åt sommarbär.
 
 
På slutet av sommarlovet i augusti var jag i fjällen en vecka och knatade runt Kebnekaisemassivet. Shoppade lite kläder och köpte också en egendesignad almenacka till skolan, som började nu!
 
 
I september bloggade jag ingenting alls, utan var troligen för upptagen av nya skolan och så. Hade noll inspiration för att fota och blev nollad med klassen.
 
 
Oktober var nog min bästa bloggmånad, la upp mer outfitbilder än vad jag gjort under mina tre år som bloggare, fick tillbaka min skoldator som gick sönder första veckan och fixade i mitt rum hemma hos mamma.
 
 
I slutet av oktober och början av november var jag i Thailand för första gången, bland turkost vatten och över 30 gradig värme. Lärde mig att dyka, åkte på ö-utflykter och besökte Bankoks överfyllda gator. Åkte också till Lisas stuga en helg!
 
 
I december firades det jul, vilket jag älskar, jag var i Stockholm med mamma och såg på musikalen a christmas carol, bakade julgodis och var på en snabbvisit i Åre och åkte skidor!
 
Det var mitt 2012, vilket har gått alldeles för fort och jag har gjort alldeles för lite saker haha! Satsar på 2013 istället, 2000-talet har blivit tonåring så nu är det ungdomarnas år! puss
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()FÖR MÅNGA FOTOGRAFIER

PUBLICERAD 2013-01-02 @ 12:01:00 I Natur

Vardag

foto taget i närheten av New Forrest, England
 
Jag fick lite ångest när jag såg hur mycket bilder jag faktiskt har på min dator, varav kanske en tiondel har en säkerhetskopia. Jag måste verkligen rensa och säkerhetskopiera alla foton, men det är så jobbigt. Jag mätte upp till 124GB, vilket är väääldigt mycket. På senaste tid har datorn krånglat lite, och om den krashar är jag körd. Men jag har ju ingen hårdisk där så mycket bilder kan få plats... problem... :/
Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()GOTT NYTT ÅR

PUBLICERAD 2013-01-01 @ 17:17:00 I Vardag

bildkälla
 
Gott nytt år allihopa! Firade gårdagen med mina vänner, med trerätters nyårsmiddag! Nu får jag hålla tummarna att det här blir ett underbart år! Jag har inget speciellt nyårslöfte, kanske att bli lite nyttigare, äta mindre sötsaker och träna åtminstone mer än en gång i veckan.Gick nyss tillbaka i arkivet och såg att jag skrivit exakt såhär på min nyårspost förra året. Hade samma löften, och jag har inte hållit dem direkt, hmm... puss
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Jag :D