dermalogica

PUBLICERAD 2011-06-27 @ 23:38:38 I Jag tipsar



Idag fick jag hem ett paket med tre dermalogica hudkrämer/rengöring. ♥ (de andra på bilden hade jag sedan förut) Jag ville bara tipsa om dessa, de är de bästa rengörings produkterna jag provat, man får superfin hy! Jag köpte dem här ifrån, fast de finns i sverige också, men då är de dyrare!
Ha det bäst! :)


Oh, those summer days

PUBLICERAD 2011-06-27 @ 23:34:14 I Vardag




Dagen har bestått av de här damerna, Linnea och Emmy, och vi har gått på stan, suttit och pratat och ätit jordbubbar i bulognern och chillat at my place. Väldigt trevligt måste jag säga! Och nej, vi har inte åkt båt, haha! Jag fick bara med mig ett par solglasögon från stan, har dem på mig i bilden i båten. 59:-, snåla Nadja gillar! ♥
Ville egentligen ha ett par helsvarta, men jag var i desperat behov av ett par nya eftersom att mina gamla favoriter gått sönder!

Ha det bra! ♥

gokart och grillning

PUBLICERAD 2011-06-26 @ 19:46:21 I Vardag


har inga bilder...

Jag tyckte att det var dags för en liten uppdatering! Igår fick min familj något slags ryck och vi städade hela dagen! Eller städade och städade, jag gömde mig mest på mitt rum, hehe.. Jag är förresten jätteirreterad på att mitt internet på mobilen har tagit slut (????) har någon nån förklaring till det, jag ska ju ha fri surf?? Så nu kan jag bara surfa via vlan och det är riktigt irreterande!

Men i alla fall, sedan på kvällen kom det gäster, vi grillade, de sov här och idag åkte vi och åkte gokart! Det är så himla roligt, det var första gången jag åkte men definitift inte den sista! I för sig är det ganska dyrt, 100:- för 8min men det är värt det! Later! ♥


Glad midsommar!

PUBLICERAD 2011-06-25 @ 01:44:37 I Högtider









Det här bestod min midsommar av: Fotograferande av dans runt midsommarstången (för jag är för feg för att vara med - jag erkänner!) , en massa mat , en löparrunda som rsulterade i en vrickad fot och en söt tax vid namn Viktor. ♥

Nej, men seriöst, jag var med mina päron hos deras/våra kompisar och grillade, spelade kubb och tittade på en halv film! Det var jättetrevligt. Innan det var vi först i bulognern och fikade, och sen var jag ute och sprang/gick 5.5 km! Då råkade jag trampa snett eftersom att det var ett terängspår och vrickade foten lite men den är okej nu!

Nu är jag väldigt trött, så jag ska gå och bosta tänderna! Men vi ses imorgon! ♥

Midsommarklädd.

PUBLICERAD 2011-06-25 @ 01:25:03 I Outfits




Här kommer en så kallad dagens klädsel. Bara för att jag för en gång skull hade bilder på mina kläder och inte bara en massa blommbilder som det har blivit väldigt mycket på sistone.. hihi! Jag är faktist uppriktigt förvånad att jag har en kategori som heter outfits! Den är inte välanvänd.. men det måste det bli ändring på!

Ivarjefall, byxor från h&m, linne från h&m, kofta från lindex och turkos ögonskugga från h&m. Har förrövrigt beställd ett packe kläder från h&m idag. Förvånad? Nej!
(Förövrigt bytte jag byxor till kvällens påhitt, men vem bryr sig egentligen?) ♥ Höhö, jag återkommer strax med mer midsommarbilder!

Breakfast

PUBLICERAD 2011-06-24 @ 11:14:00 I Mat



Fil med crunchy och jordgubbar, havreknäcke med ost och tomat och apelsin juice!

Jag tänkte försöka mig på en sån där dagens frukost. Vi behöver ju inte tillägga att jag egentligen åt den här frukosten för mer än tolv timmar sedan, eftersom att klockan egentligen är kvart över ett på natten.. tack vet jag tidsinställda inlägg bakåt i tiden! Men jag har bara inte hunnit idag - det är ju midsommar för tusan! Nu ska jag lägga upp lite bilder från midsommaren, så vi ses snart!


På landet-känslan

PUBLICERAD 2011-06-23 @ 23:42:23 I Inredning


bilder från h&m

Jag älskar den här på landet känslan, vitt - blommigt - slitet - nytt - gammalt i en härlig blandning! Det skulle inte sitta fel att ha något av de här rummen!

Favoriter är det blommiga lapptäcket/överkastet på andra bilden uppifrån till vänster och det vita påslakanet på första bilden från vänster! ♥

Innesittardag

PUBLICERAD 2011-06-23 @ 23:32:58 I Vardag



Vilken grå dag det har varit idag! Spöregn hela dagen! Jag har gjort ingenting - vilket är första dagen på sommarlovet faktiskt! Eller, jag har städat, tittat på tv, läst och sådant annat man gör en regnig sommardag. Jag tycker att regn är mysigt faktist, tänk er att sitta i sommarstugan med regnet smattrande mot taket, grillande mashmallows över öppna spisen! Jag dock inga mashmallows men ändå.. passa på och mys och gör ingenting när det regnar! ♥
Igår orkade jag inte blogga, men jag var i alla fall med Lisa, Linnea och Emmy på dagen ute i Hille!

Ha en bra kväll! ♥


Summer flower

PUBLICERAD 2011-06-22 @ 10:00:00 I Natur


konfirmationspreseter

PUBLICERAD 2011-06-21 @ 23:25:13 I Vardag




Mina konfirmationspresenter! ♥ Av mamma och pappa fick jag ju min iphone 4 som inte är med på bild, men den fick jag för några veckor sedan! Jag älskar allihopa! Tack! :)

ny design

PUBLICERAD 2011-06-21 @ 21:50:00 I Bloggen

Den gamla:



Den nya:



Den nya blev lite finare, lite sommrigare och med en fin dropdown-meny! Hoppas att ni gillar den! :)

Gävle Brygga

PUBLICERAD 2011-06-21 @ 21:20:43 I Mat




Idag var vi på en nyöppnad restaurang som heter Gävle Brygga! ♥ Jag åt en super god hamburgare och drack ... cola! Jag brukar ALDRIG dricka cocacola för att, tja jag vet inte för att alla andra dricker det! Fanta brukar vara min grej men jag gillade det faktist. Men fanta är godare..! :) Haha intressant..

Jag har i alla fall suttit halva dagen med att koda (oj vad proffsig jag låter.. men bara grejen att det har tagit halva dagen kanske tar ner mina proffsighets poäng!) en ny design till bloggen. Den är snart klar, så den kommer upp senare. Annars har jag hela kvällen ringt och tackat för konfirmationspresenter som jag fått på posten! Jag ska kanske ta en bild av dem snart så ni får se dem! Ha det bäst! ♥

I CLEAN THE MESS YOU LEFT BEHIND

PUBLICERAD 2011-06-20 @ 22:39:31 I Övriga bilder


I know your somewhere out there

PUBLICERAD 2011-06-20 @ 21:43:01 I Vardag

Jag fick en förfrågan:

Postat av: A

Det skulle vara jätteroligt om du ville lägga upp alla bilder du ställde ut, så att man ser dom bättre menar jag! :) Fick du några sålda också?

2011-06-20 @ 19:48:52

Och visst kan jag det, menjag har inga bilder på alla tavlor, men här är iallafall bilderna:




virkat

PUBLICERAD 2011-06-20 @ 21:20:19 I Shopping



Super söt topp som jag fick hem från h&m idag!
I♥IT

Jag :D