BACK TO NATURE

PUBLICERAD 2014-06-30 @ 21:09:00 I -ÄVENTYR

 
Nu har jag lämnat storstaden på andra sidan Nordsjön för att direkt åka vidare till fjällen. Det är regn och rusk men så avslappnande att, speciellt i min brist på sömn, jag skulle kunna somna när som helst. Update från Londonveckorna kommer så småning om...

LONDON CALLING

PUBLICERAD 2014-06-15 @ 01:48:00 I -PERSONLIGT

 
Vilken bloggtorka det varit på sistone, men det får det bli ändring på efter London! Imorgon bär det av och det ska bli så roligt att spendera två veckor i världens bästa stad. Det är ju feriepraktik jag åker på så ska jobba i Westminster på en second hand butik, (vilket drömjobb va? (inbillar jag mig i alla fall)), samt upptäcka London varje ledig stund som blir över (vilket jag inbillar mig kommer bli många). Vi hörs om två veckor!

NIKE AIR PEGASUS 83

PUBLICERAD 2014-06-11 @ 22:22:00 I -YTLIGT

 
Inte för att späda på ytterligare på konsumtionshetsen ytterligare i denna värld av modebloggare som berättar om sina inköp, men alltså dessa skor <3333. De kom hem till mig idag och älskar (ja, älskar), dem redan. Så otroligt sköna verkar de vara också. GAAAH. Kommer ifrån Nike och modellen heter Nike Air Pegasus 83.

SOMMARKVÄLL

PUBLICERAD 2014-06-10 @ 10:46:00 I -ÄVENTYR

Samsung s4+ + VSCOcam
 
Igår tog vi vara på finvädret, på att det snart är sommarlov och på det faktum att vi snart skiljs åt på ett tag, och åkte till en liten sjö mitt i skogen där vi tog årets första dopp (mitt första i alla fall), samt picknickade på stranden! SÅ BRA KVÄLL. Vill att hela sommaren ska bestå av sådana här stunder.
 
 

FANCY FOTOGRAFERING

PUBLICERAD 2014-06-07 @ 20:17:04 I -PERSONLIGT

 
Har cirka en miljon bilder att redigera efter ett fotojobb, så bloggen hamnar lite åt sidan. Denna är en av bilderna, fotade nämnligen en "examen" för deltagare som gått en av Nüwas kurser. Platsen var Elite Grand Hotel och jag blev bjuden på både lunch och middag - vilken lyx för en fotograf. Och vilket roligt jobb dessutom! Kanske visar resultatet när jag är klar!

DAG TRE I PARIS

PUBLICERAD 2014-06-02 @ 20:17:00 I -RESOR

 
Sista heldagen i Paris började vi på en loppmarknad en bit utanför centrum. Fredrika var nöjd över sin Beatlesskiva och jag fyndade två presenter till mor och far (en bok om franska alperna och en porslinskanna).
 
 
Sen tog vi tunnelbanan mot Montemarte.
 
 
På vägen gjorde vi ett stopp vid Moulin Rouge bara för att beta av ännu ett turistmål.
 
 
Sen kom vi till Montemarte där vi åt en supergod lunch och sedan klättrade vi upp för trapporna till Sacré-Cœur.
 
 
Där var det milsvind utsikt.
 
 
Där har ni resesällskapet minus mig!
 
 
Så fint och parisiskt. Här vid Sacré-Cœur spelades också vissa scener till Amelie from Montemarte in.
 
 
Fredrika fick hjulningslust.
 
 
Sen irrade vi runt i Montemarte, tittade lite i affärer och köpte lite souvernier. Här ett skyltfönster till ett parfymeri.
 
 
På kvällen åkte vi till en Crepes-gata för att äta middag, vilket var slutet på vår fina Parisresa! Vilken brabrabra resa det var och vilken underbar stad Paris är. Älskar.
 

Jag :D