POPAGANDA 2014 / SNAPSHOTS

PUBLICERAD 2014-08-31 @ 17:57:45 I -ÄVENTYR

 
Har haft en världsbäst helg på popaganda med så fina människor att det inte är klokt!!! Det var ju andra året av popagandande och det var lika bra i år, med så bra stämning!!! En helg bestående av glitter (MASSOR), vegetarisk mat, ägig musik, fotoautomat, confetti, regnponchos och mer glitter (överallt)!!! (Vilken överanvändning av utropstecken men alltså, helgen förtjänar dem. Jag lovar.)

HEJ HÖSTEN

PUBLICERAD 2014-08-25 @ 00:01:44 I -FOTOGRAFI

 
Utomhus har det regnat lite till och från, det har blivit mörkt snabbare än vanligt och luften varit för kall för barbent och sommardrömmar. Men trots det, och trots att jag jobbat mestadels av helgen, har jag hunnit njuta lite av det sista ljuva sensommarlivet med kräftskiva och födelsedagsfirande på samma gång (utomhus under altan i skydd mot regnet och med ljusslingor i skydd mot mörkret).
 
Hösten smyger sig redan på men jag sörjer inte. Sommaren har ändå aldrig varit min tid.
 
Ett annat regn, från ett annat liv (eller ja, från London, men det känns som i en annan tidsålder), knäppt med Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8
 

EN LÖRDAG I LONDON

PUBLICERAD 2014-08-18 @ 17:24:06 I -RESOR

Yaay nu får ni se lite mer av London. En av de kanske bästa dagarna var en ledig lördag, dagen efter midsommar. Solen sken hela dagen och vi började med att åka till Camden Market.
 
Vimplar i taken och fullsmockat av turister var det.
 
Men vi var glada och dansade till musiken.
 
Och åt mat från de olika stånden vid kanalen.
 
Sen tog vi med oss en picknik och gick till Hyde Park där det var ett gigantiskt midsommarfirande för alla Londonsvenskar (aka vi, då).
 
Vi var glada över midsommar och jordgubbar!
 
I avsaknad av riktiga midsommarkranser köpte vi en plastvariant. Ändå lite charmig tycker jag. 
 
Sen blev det kväll och vi mötte upp Hedvig, Lucas och Love som också var på feriapraktik i Storbritannien, och på besök i London över dagen. Vi åt pubmat i Paddington.
 
Och virrade in oss på okända gator i jakt på efterrätt, som vi sedan hittade. Här är Hedvig, även hon med blommor i håret!
 
Sen blev det sent och de skulle åka hem, till Cardiff och Cambridge. Ännu en bra dag i London. Känns som för en evighet sen nu, men gud vad jag saknar den staden!!!!

18 AUGUSTI

PUBLICERAD 2014-08-18 @ 16:23:26 I -PERSONLIGT

 
Jag är nu äntligen hemma från tågluffen och slussas direkt in i allvaret, för nu är sommaren slut och imorgon börjar skolan. Det är intensivt just nu men har så mycket roligt att se fram emot så ska inte klaga. Ni ska så klart få hänga med på allt! Ha bara lite tålamod, because I'm backkkkk! (men är fortfarande bara mänsklig)
 

Jag :D