MOUNTAINS

PUBLICERAD 2012-12-31 @ 13:45:00 I Resor

 
I fredags åkte jag på en spontantur till Åre för att åka skidor - därav inget bloggande. Var sådär väder tills igår då det blev jättefint på eftermiddagen. Vi hann bara åka skidor i två dagar men det var som vanligt väldigt bra skidåkning där uppe! Idag är det förövrigt sista dagen i år, jag hoppas verkligen på att 2013 blir ett toppenår! Puss

MY CHRISTMAS TREE

PUBLICERAD 2012-12-25 @ 01:07:00 I Högtider


Fick världens finaste presenter (tack!) åt supergod julmat och hade det allmänt trevligt! Längtar redan till nästa jul! Hoppas att ni hade en bra Julafton!

RED GLITTER

PUBLICERAD 2012-12-25 @ 00:48:57 I Shopping

 
Pimpade min mobil sådär lagom till julafton med ett röd-glittrigt skal köpt i Thailand för ca 25:-. Matchade naglarna till det också, fint och juligt!

MERRY CHRISTMAS

PUBLICERAD 2012-12-24 @ 17:25:00 I Outfits

Vardag

Har på mig en ny peplumtop från h&m, kjol från indiska och röd-glittriga naglar till det :)
 
God Jul på er alla! Hoppas att ni har en underbar julafton, själv har jag nyss tittat på Kalle Anka och snart ska vi äta och sen så blir det sällskapsspel och julklappsöppning med familjen! Ha en bra kväll nu, puss ♥
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



EL STOCKHOLMO

PUBLICERAD 2012-12-23 @ 17:10:00 I Händelser

Vardag

 
Spenderade lördagen i Stockholm med mamma, vi shoppade de sista julklapparna, åt indiskt och gick på teater på engelska, the christmas carol. Mysigt! Nu blir det lite julklappsinslagning.. Älskar julen! Är så glad hela tiden, min favorittid på året! puss ♥
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



FILMMAGI

PUBLICERAD 2012-12-23 @ 14:32:00 I Film

Jag var på bio och såg The Hobbit: an unexpected journey i torsdags. HUR BRA SOM HELST! Om ni inte visste det så älskar jag sagan om ringen triologin, så jag hade ganska höga förväntningar på filmen och de uppfylldes helt klart! NU sitter jag bara och väntar på att nästa film ska komma!
 
Men hur som helst, gå och se den! Ett tips är dock att se Sagan om Ringen trilologin först, även om Bilbo filmerna egentligen händer före SOM så är det bra att veta t.ex. vem frodo är, galadriel, gandalf o.s.v. 
 
 
Trailern hittar ni här
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



WINTER ROOM

PUBLICERAD 2012-12-19 @ 21:08:18 I Inredning

Allt från h&m
 
Lite vinter-inspo. Tycker att allt är väldigt fint och jag skulle gärna vilja ha det till mitt rum nu på vintern!
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



JULPYSSEL

PUBLICERAD 2012-12-19 @ 21:02:07 I DIY

Jag tipsar Mat

 
Ett lite julklappstips till alla er som har panik inför julen! Köp den här fina glasburken på ikea för 15:- och fyll den med hemmabakta kolor, knäck eller kakor. Själv bakade jag pepparkakskolor och de vart jättegoda, ni hittar receptet här. puss 
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



SKIRTS

PUBLICERAD 2012-12-18 @ 17:32:26 I Mode och sånt

Feather skirt - Zara, Black skirt - Zara, Gold pattern skirt - Bikbok
 
Tycker att det är så fint med kjolar, till vardags eller till finare tillfällen! Vill ha den guldiga, till julafton eller till nyår, så snygg! Snälla tomten..
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



CHRISTMAS WISHLIST

PUBLICERAD 2012-12-17 @ 22:58:00 I Mode och sånt

Appertiff mössa, pengar, presentkort, fjärrutlösare till Nikon, vas från h&m, hörlurar, ptjamas, rött läppstift, plattång från gama, dr Martens, Den tomma stolen av J.K. Rowling.
 
Lite saker jag önskar mig till julklapp i år! Andra år har jag alltid önskat mig en dyr sak men i år blev det lite mer småsaker! Vad önskar ni er? puss ♥
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



IN THE DAYLIGHT, IN THE DAYLIGHT

PUBLICERAD 2012-12-16 @ 14:00:19 I Natur

Vardag

bilder från i sommras med ny redigering
 
Hade möjligheten att åka snowboard/skidor idag men jag skippade det, känns mer som en depp dag inomhus av någon anledning, Det kan kaaaanske bero på att det är helt grått ute.. :/ Jag har annars noll inspiration just nu, fast än jag är hur sugen som helst på att göra någonting kreativt. Svårt det!
 
Måste annars tipsa om denna otroligt bra låt enligt mig, bara väntar tills den ska komma till spotify så att man slipper sitta med youtube hela tiden. Lyssna!
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



ME? SARCASTIC? NEVER.

PUBLICERAD 2012-12-03 @ 22:57:27 I Inspiration

Vardag

 
Lite inspiration från min weheartit sida! Det går trögt nu med bloggen känner jag, inte bra... Jag har annars snöat in mig helt på games of thrones och är nu inne på andra säsongen. Tips om ni gillar fantasy/action/intriger som jag! Det är inte bara jag som snöat in mig, hela stan är full av snö vilket jag tycker är riktigt härligt faktiskt! The winter is coming...Vi höres!
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Jag :D