HOT CHOCOLATE

PUBLICERAD 2013-02-24 @ 22:34:47 I Mat

 
Dålig bloggning på grund av att jag är i Åre och har inget internet så jag kopplar upp datorn på min mobil och hoppas på att ”extra kostnader kan tillkomma” inte gäller just mig…

 

Denna vecka kommer endast att bestå av skidåkning, varm choklad, fika, snowboardåkning, kortspel, snö, stugsittande, fjäll, och att SLAPPA! Så otroligt avkopplande och jag kommer inte att vilja åka hem. Tror på riktigt att jag stannar här. Japp.


THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER

PUBLICERAD 2013-02-18 @ 17:39:40 I Film

 
The Perks Of Being A Wallflower - såg filmen förre helgen och den är helt underbar. Läste boken i somras och längtade efter filmen, men det tog visst flera månader tills jag såg den! Filmen handlar om Charlie (Logan Lerman), en osäker och ensam freshmen som kämpar på med livet. Han är en wallflower, ser allt men ingen ser honom. Men så träffar han underbara Sam (Emma Watson) och Patrick (Ezra Miller) och hela hans liv förändras. Läs om handling osv. här.
 
Filmen handlar helt enkelt om livet, vad som är viktigt och en massa saker som inte alls är viktiga men som ändå förgyller livet. Det är kärlek och sorg och hur det faktiskt är att växa upp. Om att vänskap är det allra viktigaste och hur man överlever highschool. Sen att författaren till boken också har regisserat filmen gör att det inte känns som om den missar någonting viktigt från boken. Rekommenderar alla att se den, helt underbar!
 
 

LIFE DOESN'T STOP FOR ANYBODY

PUBLICERAD 2013-02-18 @ 16:29:00 I Vardag

 
Livet går före bloggen, och då antar kanske ni att mitt liv är superspännande och händelserikt men det är det inte egentligen. Hade något av en mardrömsvecka förra veckan med tre prov/seminarium så plugg till det gick den mesta av tiden åt till. Har annars sett ett antal jättebra filmer vilka jag måste tipsa om, köpt en ny kamera (som jag självklart ska visa), och på lördag drar det iväg till Åre igen! Det känns som att tiden framöver kommer att bli bra!
 

BLUEBERRY

PUBLICERAD 2013-02-06 @ 17:01:51 I Mat

blåbär | banan | naturell yoghurt | mjölk | honung
 
Gjorde blåbärssmootie idag, efter friluftsdagen då jag gick på zumba. Har upptäckt att jag inte har någon som helst kordination.. nu borde jag plugga men det kommer ju inte att hända som vanligt. Vi hörs när jag har något intressant att komma med!

Jag :D