25°C I SKUGGAN

PUBLICERAD 2011-05-31 @ 21:47:48 I Vardag



Mums!♥

Idag var det 25°C i skuggan! Det är ju sommar nu för tusan! :D
Först idag var det en ganska kort skoldag - den sista riktiga i 8:an! Sen så solade jag, Jiana och Lisa i solen och sen så gick jag ut och sprang (hmm.. konstig mening). Nu har jag nyss ätit middag och Jordgubbar och ska bara ta det lungt resten av kvällen! Ha det bra! :)

bloggtips

PUBLICERAD 2011-05-30 @ 21:47:09 I Jag tipsar

Här kommer lite roliga/fina/inspirerande bloggar som ni kan gå in på när ni har tråkit. Endel kanske ni följer, och en del är kanske nya.. enyoj! (klicka på bilderna för att komma dit)


Things you remember - en jätte fin rosa blogg med en massa inspiration driven av en tjej som heter cornelia. Nästan som en weheartit blogg (men med bilder hon har tagit)!



Emmys bloggkalas - en kalasfin blogg med roliga bilder och smarta texter, driven av Emmy Goodwin!



Tinkerbella - driven av Isabella, som tar superfina bilder!



Fanny Staaf - en modemedveten tjej vid samma namn som bloggen, som varje dag lägger upp outfits och modetips.


Caty - driven av Kattis Testad, en tjej med supercool stil som skriver om allt från vovven till mode till snowboard.

Sen följer jag såklart mina kompisars bloggar, och storbloggarna som kenzas och fokis.

Drar ner till city

PUBLICERAD 2011-05-30 @ 17:25:47 I Vardag

Shoo! Det här är mitt första Mobilinlägg! Haha. Nu sitter jag med Jiana och vi ska snart ner till city (hahahaha) och träffa mina girlz (klara Lisa blenda och Felicia). Vi ska gå och äta på curchstreet och sen gå på bio: Baksmällan 2! :) Jag återkommer senare, ha det bäst! :)

Uppdate: det blev ingen bio, vi tar det en annan gång istället!

kvällssol

PUBLICERAD 2011-05-29 @ 21:52:02 I Natur






Lite foton tagna i kvällssolen :) Nu sitter jag och äter en dag gammal doptårta och bara tar det lugnt. Jag vill gå och lägga mig tidigt idag, så det ska jag försöka att göra!

Dagen annars bestod av kyrkan för att kolla på de ny-konfirmerade kompisarna och sen Lisa. Nu ska jag pyssla ihop några mer inlägg, ha det bäst! ♥

doppresent

PUBLICERAD 2011-05-28 @ 19:05:00 I Vardag



Titta vad jag fick i doppresent av familjen! Ett Thomas Sabo armbvand med en converse berlock! Me like! Det är ju jättebra också att det finns så många fina berlocker som man kan köpa till! Tack! ♥

Då var man döpt.. ;)

PUBLICERAD 2011-05-28 @ 18:23:27 I Händelser



pic 1, dagens outfit med mina nya träskor (men kläderna syntes inte under dopklänningen jag hade på mig.), pic 2, jordgubbstårta!! :D

Idag var jag på dop - mitt eget! Jag behövde döpa mig eftersom att jag ska konfirmera mig. Det var jag och en annan tjej i min kofirmationsgrupp + familjerna. Sen fikade vi jordgubbstårta hemma! Det är det som jag har hunnit med idag, och nu ska jag bara chilla resten av kvällen. Ha det bäst!

jeffrey campbell

PUBLICERAD 2011-05-28 @ 14:16:51 I Mode och sånt




Jag tycker att de här jeffrey campbell skorna är så coooola. Inte för att jag skulle kunna gå runt i ett par sådna här, det är inte min stil och de är aaaldeles för höga, men det vore ju coolt att ha ett par stående i sitt rum.. höhö! De glittriga kunde jag tänka mig ha på en hylla i mitt rum, eller de med u.s.a flagga! :)

sommarregn

PUBLICERAD 2011-05-27 @ 23:54:23 I Natur



Ikväll var jag och mamma ute och gick hälsansstig. På mitten så började det spöregna, så vi fick avbryta och gå tillbaka. Men jag hann ivarjefall ta några bilder innan det började regna!
Förut så hatade jag att gå ut och gå, men nu börjar jag gilla det! Det är ju mysigt, speciellt när det är lite regn i luften och på kvällen! Och det är ju mindre jobbigt än att springa! ;) Haha! Godnatt, igen!

ny design

PUBLICERAD 2011-05-27 @ 23:36:24 I Bloggen

Hej alla nattugglor! Nu har jag suttit och knåpat ihop en ny fräsh lite somrigare och enklare design. Jag hoppas att ni gillart'! Jag har tänkt på att jag skulle vilja ha en liten ny stil på bloggen, med lite andra sorts bilder och sånt. Men vi får se hur jag lyckas! Hihi jag får se om ni läsare märker någon skilldnad! Sov gott! ;)


summer is here, and so am I

PUBLICERAD 2011-05-27 @ 18:49:49 I Inspiration




bara för att jag inte har några egna bilder just nu så bjuder jag på lite inspiration från weheartit - my favorit inspiration!

fredag

PUBLICERAD 2011-05-27 @ 17:23:10 I Natur


två favoritbilder som är tagna förra sommaren

Det är 2 skoldagar kvar! Helt sjukt! Sen är det i för sig städdag och klassens dag också, men ändå. TVÅ. Nu är det ialafall fredag och jag får ångest av att sitta inne vid datorn. Jag vill ut och röra på mig, typ ut och jogga.
När jag cyklade hem från skolan så tog jag till och med en extra liten cykel tur runt kvarteret för att det var en sån härlig luft ute, ni vet sån luft det blir när det har regnat.. ;)

Jag ska bli bättre på uppdatering...

Jag är förresten med och tävlar om veckans blogg hos BLENDA!

picnik in the garden

PUBLICERAD 2011-05-25 @ 17:21:22 I Vardag



HEJ! När vi (me and the giirlz) kom hem från skolan så gjorde vi kladdkakemuffins och hade piknik i våran trädgård. Snart så ska jag ut och springa, och sen är det chill resten av kvällen ;).

Jag ska bli bättre på att blogga, jag looovar men jag vill fixa om min design först! Vi ses senare!

you skate girl

PUBLICERAD 2011-05-23 @ 23:40:25 I Vardag



Snygga tjejer i ett helt seriöst försök att se coola ut...

Idag försökte vi åka skateboard och sparkcykel (jag och lisa). Det gick kanske sådär men vi fick ialla fall en jätte bra ide.. hmm hemligt.
Men mer bilder kommer kanske upp snart (och vi får hoppas en video också om jag orkar). Ha det bra! :)

I ♥ IT

PUBLICERAD 2011-05-23 @ 22:13:05 I Vardag



Min nya fina mobil - en iphone 4!! Jag älskar att den är vit till skillnad från alla andras svarta. Det är min förtidiga konfirmationspresent från mamma och pappa. Den är jättebra tycker jag, är redan lite beroende av den. Nästa inköp blir ett skal till min iphone! Ha det bäst!

5 saker jag vill göra innan jag dör

PUBLICERAD 2011-05-22 @ 12:19:13 I Vardag

Nu har jag knåpat ihop en liten lista på 5 saker jag vill göra innan jag dör. Det finns såklart 100 andra skaer jag vill göra också men här är i alla fall några av dem:


Jag vill heli-skiing, alltså åka med helikopter upp på ett berg och åka skidor ner i pudersnö.. hur härligt låter inte det?


Jag vill lära mig att rida. Det mesta jag har ridigt är typ ponnys på djurparker.. Men jag menar att jag vill kunna gallopera och sånt.. haha! ;D


Jag vill besöka de tre städerna, london, paris och new york. Det är ett måste tycker jag, och alla de tre städerna verkar så himla mysiga.. ;)


Jag vill åka till Afrika eller Asien och jobba med ett något slags välgörenhetsprojekt!


Sist men inte minst, jag vill lära mig att surfa! Det verkar så himla coolt! (Jag kan erkänna att jag fick den iden när jag kolla på det där surfingprogrammet på barnkanalen.) :)

Bilder från weheartit och google.

Jag :D