I'm in love with my bed but my alarm clock won't let us be toghether..

PUBLICERAD 2012-01-31 @ 23:23:38 I Vardag
oj hej vilken tråkig bild men jag har inte så myckt att välja på..

Hello darlings! Idag har jag förstått att jag är otroligt ovältränad. Jag tränade ikväll på friskis, och på slutet ville jag ge allt, hade värsta starka psyket och försökte verkligen men mina muskler hängde inte med. Jätte läskig känsla när man vill göra något och så kan man inte. Passet var i för sig jätte jobbigt tyckte jag men ändå, jag borde ju kunna orka om jag vill det? Det måste det bli ändring på!

Nu har jag i varje fall nyss målat naglarna och nu är det dags för lite how I met your mother. Vi höres, puss

interiour

PUBLICERAD 2012-01-30 @ 21:55:10 I InredningJa, såhär vore det inte helt fel att inreda, så mycket fint!! Bildlänkar finns på min weheartit sida. ♥

I hate when chocolate immediately melt on my fingers. I mean, am I that hot?

PUBLICERAD 2012-01-30 @ 17:55:28 I Mat

Hej här var man lite sugen på det här.. men nej nej jag ska ju vara nyttig denna vecka, kommer troligtvis att gå sådär..

Ny bloggdesig i varje fall, bara tillfällig med den tråkiga headern men jag orkade bara inte med den andra. Lite varmare också, det är väll roligt? Måste ta lite bilder snart, har ingenting! Puss ♥

elf makeup

PUBLICERAD 2012-01-25 @ 22:37:16 I Shopping
Beställde hem lite smink från elf för ett tag sen och fick det igår! Jag tycker att det verkar riktigt bra, och billigt är det också! 15:- st för borstarna, eyeshadowen och eyelinern och 35:- för conceler, blush och primer. Så nu ska jag prova lite och se hur det funkar, är det bra så kanske man ska ta och beställa mer!

Annars ha kvällen bestått av plugg, plugg och lite mer plugg. Har teknikprov imorgon och fattar nada men det går nog bra. Eller inte. Ha det bäst! ♥

hallå, haaaaallå, haaalllllå hallåååååå

PUBLICERAD 2012-01-23 @ 21:17:08 I VardagAlltså vad har jag för humor, jag sitter het seriöst och skrattar åt rubriken hahahaha...

Hej jag är sämst på att blogga. Men ändå, tänkte att någon där ute i cyberrymden ville veta vad som har hänt mig den senaste veckan? Inte, kolla bort då!

Den här tiden har jag...

• Köpt en onepiece (bilden). Jag bokstavligen bor i den. Förstår inte hur jag har kunnat leva utan den innan..

• Inte tränat någonting och nu är jag sjuk igen..

• Skaffat photoshop. Fattar ingenting ungefär, hur ska detta gå?

• Sett att picnik.com ska lägga ner. Och google ska köpa upp det. Är jag den ända som blir rädd att google snart kommer ta över hela världen? Det finns ju överallt.. :/

• Börjat på en ny bloggdesign som troligtvis aldrig kommer bli klar. Men vi får se om det blir någonting av den, har ingen blogglust alls med den design som jag har nu.

• Börjat kolla på världens roligaste tv serie, how I met your mother (som jag ifs nämnde i förra inlägget men jaja..) + att jag har kollat på de nya the vampire diaries avsnitten vilket fick mig att vilja kolla om hela serien. Är jag den ända människan på denna gjord som tycker att tvd äger och att Paul Wesley är ungefär HUR SNYGG SOM HELST? haha

• det här är sista punkten för nu kom jag inte på något mer och nu måste jag kolla på tvd. See ya! :D


eau de toilet

PUBLICERAD 2012-01-16 @ 15:27:51 I Shopping
Två nya parfymer, som luktar helt underbart! Speciellt den gröna, jag älskar den doften! Men i alla fall, skulle bara säga att jag inte har någon blogglust alls med min fula design. Så det går lite segt med det. Kom nyss hem från skolan gjorde jag, och ska försöka göra lite läxor och kolla på how I met your mother. Om ni inte har sett på det, gör det! Ungefär hur roligt som helst. Man kan kolla på det gratis på watchseries.eu ! Goodbye for now! :)

hjälp mig välja!

PUBLICERAD 2012-01-12 @ 21:46:18 I Mode och såntJag har länge varit sugen på att köpa en onepiece, problemet är bara att jag har beslutsångest!  Så nu frågar jag er läsare, vilken tycker ni är snyggast? Eller tycker ni någon helt annan? Det vore gr8 om ni kunde hjälpa mig! ;)
Jag är sämst på att bestämma mig... :/

Tack på förhand! ♥

What on earth did I think about all the time before I met you?

PUBLICERAD 2012-01-09 @ 21:29:45 I Inspiration
länkar

Lite kvällen-innan-skolan-börjar ångest! Ny termin och allt, med nationella prov, gymnasie bestämmelser, läxor och allt annat jobbigt. Kan inte säga ärligt att jag längtar. Men ändå, vad skulle man göra på dagarn om man inte gick i skolan. Ja, visst slappa hemma men skulle inte det bli lite tråkigt efter en månad. Det är ändå inget bra på tv på vardags förmiddagen hehe! Håll tummarna på att den här terminen blir bra nu! See U later!

h&m spring wanties

PUBLICERAD 2012-01-03 @ 16:15:36 I Mode och sånt


Jag tycker inte att det fanns så mycket fint i h&ms vårkollektion. Men det här gillade jag i varje fall. Jag börjar till och med ängta lite till våren och sommaren, fast ärn att jag älskar vintern! Fast vadå vinter, barmark och regn är det ju...

people don't really change, they just becomes the real them

PUBLICERAD 2012-01-03 @ 14:00:00 I Natur

Good morning sleepyheads! Jag vaknade halv ett, och ligger nu i soffan med dator och slötittar samtidigt på tv, som vanligt! Jag vet inte hur jag ska överleva när skolan börjar! Innan lovet sov jag ca 7 timmar per natt, nu sover jag typ 10! En sak är säker, jag måste börja lägga mig tidigare snart... Over and out!

dont be easy to get, because then you'll be easy to forget

PUBLICERAD 2012-01-02 @ 01:59:25 I Inspiration
some radom pics du hittar här

FÖRSTA INLÄGGET 2012 tänkte jag skriva men då kom jag på att jag postade två inlägg inatt, attans också! ;) Idag har varit f1 chill, klev ur sängen klockan fyra.. men det är gr8 med sådna dagar ibland! Imorgon får jag nog lov att ta tag i mitt liv och sticka ut och springa eller nått. Kanske... Hehe, ha det bäst!

tonights outfit

PUBLICERAD 2012-01-01 @ 03:09:09 I Outfits


Ursäkta för jättekonstiga och korniga bilder, men jag tog dem när jag kom hem så..

Kappa, skor och halsduk H&M | Klänning forever 21


Happy new year!

PUBLICERAD 2012-01-01 @ 02:58:24 I Händelser


Gott nytt år allesammans! Jag hoppas att 2012 ska bli super, och att jag nästa nyårsafton ska sitta och längta tillbaka på året som gått! Jag är inte så mycket för nyårslöften, men mina är ändå att jag ska träna minst två gånger i veckan och att jag ska börja äta nyttigare, de två mest vanliga löfterna!
Hoppas att ni alla får ett riktigt bra 2012! ♥

Jag :D