YOU SEE A LOT FROM TRAINS, BUT NOTHING REAL, IT'S GLASS IN THE WAY

PUBLICERAD 2013-03-30 @ 15:12:00 I Vardag

Lillebror fem sekunder innan han ramlar.
 
På väg till åre. Har internet på tåget.  Har upptäckt att norrtågs tåg äger, med stora fåtöljer och gratis internet. Är därför jätteglad. Det där var inte reklamplacering. Men uppdateringen av bloggen suger. På grund av stressigt liv. Fast nu är det lov så nu ska jag slappa. Roligt med korta meningar. Vi ses!

LEO AS IN PRINT OR DICAPRIO?

PUBLICERAD 2013-03-13 @ 21:46:25 I Shopping

 
Gillar min nya väska som köptes i Stockholm när jag var där med min klass i måndags, kände att jag behöver lite leoprint i min garderob. Monki, 80:-

REFRESH OR DELETE

PUBLICERAD 2013-03-10 @ 14:39:23 I Inspiration

 
Tittade på fyra filmer igår och två av dem var asbra medans två var bra men mindre bra. Tinker Tailor Soldier Spy, Wild Child, St. Trinians och St. Trinians 2. Tyckte i alla fall att Tinker Tailor Soldier Spy var väldigt fint filmad och Wild Child är en av de bästa chick flick'en som gjorts.
 
Vill också göra om min bloggdesign men orkar inte för det är så jävla krångligt.

SJUTTON ÅR

PUBLICERAD 2013-03-03 @ 19:34:17 I Vardag

Det man inte ser på bild ett är jag som balanserar ensam i liften med en ryggsäck på magen, vantarna och stavarna i ena handen och kameran i andra. Bild två är jag som försöker se cool ut men det finns blandade åsikter om jag lyckades eller inte..
 
Kom hem från fjällen igårkväll men ville inte riktigt hem om jag ska vara ärlig, så himla skönt att slippa all stress i en vecka.
 
Fast var tvungen att åka hem FÖR JAG FYLLER ÅR IDAG! 17år, känner mig gammal som gatan och tycker att det är lite sorgligt men mest roligt. Har fått fina presenter och nu är det dags för finmiddag med familjen och sen film (och jag får välja, helt otroligt). sjutton pussar
 

Jag :D