LONDON HERE I COME!

PUBLICERAD 2011-10-30 @ 23:02:23 I Inspiration


bildlänkar finns på min weheartitsida här.

Sorry för dålig bloggning men jag har inte hunnit den här veckan! Men imorgon bär det av till London!! Är hur taggad som helst, det kommer att bli superroligt!! Så när jag kommer tillbaka så kommer det att vara med en massa bilder och äventyr från London! Vi ses!

Destiny is for losers. It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen by yourself

PUBLICERAD 2011-10-20 @ 16:22:26 I Natur








Jättetråkiga bilder, jag vet... men jag har inte fotat på sistone, jag orkar bara inte. Jag har ingen ork till någonting numera, men det är väl så att alla har sina upp och nergångar. Jag hoppas att det går upp snart bara! Längtar som en glaning till London, det är min dröm att åka dit och nu ska jag det, och det är en sån härlig känsla när drömmar uppfylls! Jag har redan börjat packa i hjärnan, haha! Ha det bra! ♥

vardagslycka

PUBLICERAD 2011-10-17 @ 22:35:10 I Vardag



Se vad som damp ner i min brevlåda idag! Idag har jag annars gjort typ mer är tvåhundra snittar med Lisa och Jiana till mammas filmpremiär som var ikväll. Hon har gjort en dokumentär och filmen går på svt den 31 oktober kl 20.00, ni kan ju kolla då om ni har lust! Men nu så ska jag krypa ner under täcket och läsa Elle, vi hörs! ♥

In love, we all are like dominoes. I fall for you and you fall for another.

PUBLICERAD 2011-10-16 @ 23:33:38 I Inspiration





Here you got some sunday inspiration! ♥

saturday breakfast

PUBLICERAD 2011-10-15 @ 14:16:50 I Mat



Idag har jag haft en ordentlig sovmorgon och nu är det frukost; vanilj-bollänsfil med äpple, socker och kanel - sjukt gott! Sen så blir det att hitta på nått med Lisa och Jiana! Jag har inte hunnit blogga i veckan för jag har haft så mycket läxor och jag har inte fotat någonting på senaste, men det blir som det blir. Jag lägger hellre tid på riktiga livet än bloggen om ni förstår vad jag menar. Ha en bra lördag! ♥

365 days

PUBLICERAD 2011-10-10 @ 11:30:00 I Jag tipsar


Bilder 365days.

Tänkte tipsa om en blogg som heter 365days. Hittade den ganska nyligen och den är jättecool. Det är två systrar som klär sig så otroligt snyggt och tar fantastiska bilder! Ta er en titt vetja, ni kommer inte att bli besvikna. Ni kommer till bloggen här.

slappsöndag

PUBLICERAD 2011-10-09 @ 20:03:40 I Vardag




Jag älskar söndagar när man inte har något planerat. Man kan liksom förbereda till på måndagen och så! Idag har haft en lååång sovmorgon,  städat mitt rum som var kaosartat (det såg ut som någon tömt hela garderoben på golvet), rensat ut kläder från garderoben, pluggat till bild prov och så. Nu tror jag måste plugga mer för jag har 4 prov nästa vecka och 2 so grejer som ska in.
Roligt liv man har då! ♥

gossipgirl season 5

PUBLICERAD 2011-10-09 @ 18:31:17 I Film



Missa inte! Just nu är det säsonspremiär på giossipgirl season 5 på femman!! Det är så bra det lilla jag har sett än, jag kommer inte att stå ut med att vänta en hel vecka till till nästa avsnitt!! Men om ni inte har sett de tidigare säsongerna så titta på dem först, annars kommer ni inte att fatta någonting!

                                                                                                                                                         XOXO


If someone ever say that magic do not exist, I'll say they just have look at the wrong places

PUBLICERAD 2011-10-09 @ 01:00:12 I Vardag






Idag har jag inte gjort ett skit! Sovit halva dagen och bara slappat andra halvan. Men på kvällen så var jag och såg Joe Labero när han trollade. Det var jättecoolt, vi satt på andra raden, jättenära alltså! Nu så har jag nyss skypat med halva min klass, roligt roligt. Nu pratar jag däremot på skype med min bror som sitter en våning upp, nödvänding? Haha men gå och se joe labero live tycker jag! Ha en fin lördagskväll! :)

apptips och ny mobil

PUBLICERAD 2011-10-09 @ 00:33:14 I Vardag



Äntligen har min mobil kommit tillbaka från lagningen. Eller min och min, jag fick en ny för den gamla gick inte att laga! Så det var ju bra! Man känner sig helt borta när ma inte har sin mobil, får inte kontakt med någon och har inget att göra haha! För att det här inlägget ska bli lite roligare kan jag tipsa om lite appar jag gillar:

Temple Run - ett beroendeframkallande spel som man inte kan sluta spela. Jag är inte så bra på det men det tar sig! ;)

Instagram - Följ kompisar eller kändisar eller bloggare. Jag lägger aldrig upp bilder men det är kul att kolla på andras!

PeppApp - Få pepptalks när du ska träna, göra en tråkig ippgift eller på måndagsmårnarna. Det är inte alltid så bra men ni kan åtminstone skratta åt han som pratar!

RacePenguin - Säger bara en sak: Beroendeframkallande!!!

Viber - ring och smsa gratis till alla andra med viber!

Skolmaten - Få reda på vilken skolmat det är idag!

Alla appar är gratis!

off to london baby

PUBLICERAD 2011-10-06 @ 17:36:09 I Resor



Aaaaah jag är så sjukt glad, har äntligen bokat en resa till london!! På höstlovet bär det iväg och I just can't wait! Har redan planerat allt jag ska göra i london! Så nu blir det en shoppingfri månad för att spara pengar! Men det är så värt det! :D:D:D:D:D:D:D See ya!

bib necklace x 3

PUBLICERAD 2011-10-02 @ 14:37:37 I Mode och sånt



| Hatt h&m | t-shirt weekday | jeans acne | skor jeffrey cambell | halsband amritasingh.com |



| klänning romwe.com | blazer, väska h&m | skor monki | halsband fantasyjewerlybox.com |




| Linne, skor monki | tights topshop | shorts modekungen.se | halsband net-a-porter.com |


It does not do to dwell on DREAMS and forget to LIVE, remember that.

PUBLICERAD 2011-10-01 @ 22:14:04 I Natur







Har inte så mycket att blogga om, livet rullar på som vanligt, praoveckan är slut och snart är det skola igen. Ikväll har jag varit ute och sprungit och sen blev det hämtmat framför tvn, johnny english gick på 3:an  så det kunde man ju inte missa! Skrattar alltid lika mycket, jag bara måste se den nys som går på bio snart! Men nu så måste jag göra ett so-arbete. Ha skutit upp det hela veckan så nu får man sitta hela helgen med det + två prov, mys!!! nooooot! Ha en bra lörsdagskväll! :)

Jag :D