turquoise walls and pink roses

PUBLICERAD 2011-07-26 @ 22:10:16 I Övriga bilder

Jag kom just tillbaka från en promenad på ca. 5 km tror jag! Det är så härligt att gå ut och gå på sommarkvällar tycker jag! Nu låter jag kanske jättehurtig men sanningen är den att jag just tänkte gå och ta en kanelbulle nu.. eller en frukt, vad ska jag välja? Samvetet säger frukten men jag säger nog kanelbullen med ett glas mjölk till. To be contiuned...


Tisdag

PUBLICERAD 2011-07-26 @ 19:43:52 I Vardag


Bilden redigerade med iphone appen Filter Mania.

Min dag: Vaknade vid nio, tog en dush, kollade på 7th heaven (En ganska tråkig amerikansk familjeserie som jag har blivit lite beroende av), åt frukost, åkte in med bussen till skellefteå, åt världens (eller i alla fall skellefteås) godaste salladsbuffe på ica som man får plocka ihop själv, shoppade lite och sen tillbaka till mormor. Snart är det dags för en liten promenad, ha det bäst! ♥

4 bags

PUBLICERAD 2011-07-26 @ 19:31:03 I Shopping



Fyra nya väskor som jag köpt på sistone, alla har varit inpulsköp haha, jag hade inte ens tänkt på att jag behövde någon ny väska! Tygkasse från monki, 0:-, Liten väska från Monki, 10:-, Liten clotch, handväska från accent 50:- och väska från accent, 125:-. Riktig reashopping! ♥

Nej tack!

PUBLICERAD 2011-07-25 @ 23:59:37 I Natur



Tog bilderna idag. Hur deprimerande??? Det är bara juli - höstlöv är inte välkommna! :/

shopaholic is my middle name

PUBLICERAD 2011-07-25 @ 23:49:57 I Shopping



Lite nytt från min shoppingtur i Lördags: 1.Kappahl, 2. JC och 3. 4. bikbok.

Jga älskar att det är rea nu, typ halva reapriset! Men kalla mig inte snål, jag är bara ekonomisk! :)

Not quite yet

PUBLICERAD 2011-07-25 @ 16:45:45 I Vardag

Jag är inte bloggsugen nu eftersom att internet segar men jag får väll hålla ut! Jag är fortfarande hos mormor, och idag har vi varit till ett café vid havet och fikat. Snart ska jag gå ut tror jag, kanske ta en liten promenad och fota. Att tänka på det hemska i Norge gör ju nästan alla, och idag när jag kollade på tv så vart det helt svart i rutan med en text som sade att var en tyst minut för Norge. Det var väldigt fint tycker jag!

Ville annars bara säga att jag lever, och håll ut, mer bloggning kommer. Nångång. . . . ♥


camel and black

PUBLICERAD 2011-07-24 @ 23:31:07 I Vardag

Lite höstmode så där på sommaren! Jag längtar tills man kan börja handla höstkläder, fast än jag borde leva i nuet i sommaren!  Det känns lite deprimerande att sommmaren snart är slut. Eller ja, det känns som om den är det i alla fall, alla butikskedjor har ju redan börjat sälja höstkläder! Men lite längtar man ju till stickade tröjor och höstskor.. ;)


blue summer dress

PUBLICERAD 2011-07-23 @ 18:21:30 I Shopping


En ny klänning jag fick hem från h&m för ett tag sen!

Haha jag måste berätta en ganska rolig historia om den här bilden! Jag gick ut för att fota klänningen med mitt stativ, så jag ställde ordning och tog några bilder. Så kollar jag mot ett hyreshus bredvid och där stod det en gammal tant i fönstret och glodde på mig. Jag log mot  henne för att visa att jag såg henne, och då gick hon. När jag kollar upp två minuter senare står hon där igen och gömmer sig bakom gardinen. Jag ler mot henne igen, och hon går - till nästa rum och kollar ut genom ett annat fönster! Haha hon kunde inte haft mycket att göra.

Idag har jag shoppat på stan och ska snart äta. Jag hittade lite saker som jag kan visa senare! Ha det bra!

jag gråter bara i regnet

PUBLICERAD 2011-07-22 @ 15:08:41 I Shopping



ELLE to the people!

PUBLICERAD 2011-07-22 @ 10:05:00 I Jag tipsar



Nu så tänkte jag vara snäll och tipsa om ett erbjudande! Elle interiör får man med när man köper elle för 54:-, men om man bara köper elle interiör så kostar den 59:-.
Hur smarta kan de som satte priset vara?
Passa på vetja! 2 for 1!

this time I'm here to stay

PUBLICERAD 2011-07-21 @ 23:56:15 I Vardag





Jag otroligt stolt över mitt smultronstrå, en vacker ros, en fin överredigerad solnedgång och lite liljekonvalj-blad. Lägg sedan till sjöbad och mashmallowsgrillning och mitt sommarstugeäventyr förra veckan är fulländat.

The photo- and internet-trouble is fixed. Det visade sig att jag fick tillbaka internet på mobilen genom att starta om den, smart... hehe.

Nu sitter jag hos min mormor och ska jag förbereda lite inlägg, och sedan fika. Hoppas att ni inte läser det här inlägget och tar på vara de varma sommardagarna istället. (Nej vad är det jag säger, det är klart att ni ska läsa min blogg!)

xoxo Nadja

(kände för en lite fräsig avslutning)




Internetlös!

PUBLICERAD 2011-07-18 @ 23:40:04 I Vardag

Hej hopp! Tyvärr så måste jag meddela att jag inte har något internet. Inte på den dator jag har alla bilder och sånt på i alla fall. Aaa jag blir galen! Det är nått fel på installationen på det mobila bredbandet och internet på mobilen är nästan slut! Jag vill blogga men jag kan inte! Men jag återkommer när jag kan blogga när det nu blir.. :/

Jag har i alla fall varit i stugan hos min farmor sen i torsdags och nu är jag hos min mormor! Jag är förskyld och har ont i halsen (speciellt när jag hostar) men annars så mår jag prima. Vi träffar släktingar och fikar mest hela tiden, haha! Men det är roligt! Ha det bäst tills vi ses igen!

Packar!

PUBLICERAD 2011-07-14 @ 11:02:41 I Vardag



Packar, packar och packar. Aaah jag orkar inte mer! Just nu packar jag för typ tre veckor.. jippie, det vore enklare att ta med hela min garderob..

Lite senare idag åker jag upp till min farmor i hennes stuga, och vi blir där till på söndag. Sen så åker jag till släkten (på mammas sida) i skellefteå, och blir kvar där i två veckor. Sen är det mer på gång som jag inte vet säkert än så jag skippar att skriva om det nu! Men i alla fall, det är fullt upp de närmaste veckorna. Igår åkte förresten Olivia, Oskar och Tanja hem till Gällivare!

Jag ska blogga de kommande veckorna, så var inte orolig för det! Jag har med mig mammas bärbara, och iphonen så jag hoppas att kunna slänga upp några inlägg, hih! Ha det bra! ♥


ready for painball war

PUBLICERAD 2011-07-13 @ 22:24:20 I Vardag



Ja, vi spelade som sagt paintball igår! Behöver jag säga att jag ägde? Nej, men jag var väll hyfsad.. (hehe, det är nog en underdrift enligt mig) Första omgången så satt jag iförsig bakom en gul plåttunna och blev ändå skjuten, men sen gick det lite bättre!

Men vi hade världens otur med vädret! Det spöregnade och var jätte varmt, så man såg INGENTING genom skyddsglaset, det var imma hela tiden.

Jag måste bara tillägga att jag verkligen hatar krig och tycker iförsig att det är lite fel att "simulera krig" bara för att vi ska ha lite roligt, när det är andras verklighet! Men vi sköt ju bara färg, så jag tycker att det var okej. Eller rättare sagt tycker jag att det var skitroligt! Haha.. ;)

Vi ses!

tidsfördriv

PUBLICERAD 2011-07-12 @ 11:25:00 I Shopping



Jag fick hem ett paket från cdon.com för några dagar sen! (Nu låter det som om jag fick det gratis på grund av min stora blogg - men nej jag har faktist betalat för det.. men man kan ju alltid drömma!)
Tre böcker till lite sommarläsning på stranden eller i solstolen (Inte i hängmattan dock, för det är inte trevligt för nacken att ligga i hängmattan och läsa har jag upptäckt!) Jag skriver inte så mycket om det i bloggen, men jag är faktist en riktig bokläsare, och snabbt läser jag också! Jag kan läsa ut en bok på ca 300 sidor på en kväll, hihi! Ha det bra!

Jag :D