MONDAY SEPTEMBER 30

PUBLICERAD 2013-09-30 @ 20:02:06 I Vardag

klänning bikbok
 
Köpte en ny klänning på bikboks rea som jag tyckte var fin och hade på mig idag. 124.5 spänn!!! Annars var det en riktigt värdelös dag men så är det ibland, bara bita ihop och äta någonting onyttigt. MEN NEJ DET HADE JAG VISST INTE HEMMA AAAAGGHH. Ja ja ska sluta klaga... och kanske blanda till nadjas specialare: kakao, socker och liiite mjölk i ett glas till en tjock röra. Asgott! (OBS äts med mjölk)

BLOGGDESIGN

PUBLICERAD 2013-09-29 @ 22:56:00 I Natur

Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8
 
Som ni ser så har jag uppdaterat min bloggdesign lite, blev så trött på den andra. Det som saknas nu är en bättre profilbild, en ny profilbildtext och bättre innehåll på bloggen men jag kommer sakta men säkert framåt...
 
Förresten, uppskattas det med text under bilden som förklara hur och med vad som bilden är tagen? Eller är det endast jag som någonsin är intresserad av sånt nördigt trams?

. . .

PUBLICERAD 2013-09-29 @ 21:57:00 I Inspiration

 
 
 Har ni tumblr, följ mig här. Har ni inte tumblr, skaffa det här (för det äger), och följ mig sedan här. Om ni vill förstås.
 

BLUE PRINT MATCH

PUBLICERAD 2013-09-26 @ 10:28:00 I Mode och sånt

 match set go!
 
matchat set, bikbok 249:- och 399:- | hatt, lindex  199:- | väska h&m 249:- | kappa h&m 349:- | skor dinsko 399:- | örhängen h&m 49:-
 
Okej hur dösnyggt är det inte med matchande kläder, som här med tröja och byxor i samma mönster!! ASSNYGGT! Vill se ut såhär när jag åker till Paris och jag funderar starkt på att köpa hatten bara för att det är så snyggt med hatt (vet att den skulle bli liggande ändå men vafan...). Har klickat hem toppen i en annan färg också, så typiskt att jag ska börja spendera pengar samma dag som jag fått mitt studiebidrag. Inte bra...

STORA HÖSTLISTAN

PUBLICERAD 2013-09-25 @ 10:50:00 I Listor

 
En av de bästa sakerna med hösten är att man har rätt till att mysa utan att få dåligt samvete. Man får stanna inne en hel dag i sängen och sträcktitta på tv-serier. Man får klä sig i stora tröjor och fika hur mycket man än behöver för att bota den så kallade höstdepressionen fast än ingen egentligen är deprimerad (för vem kan vara det över hösten egentligen).
 
 
Man kan baka kladdkaka och äta upp hela själv för det är ju faktiskt höst och ingen ska se dig i bikini på ett år, så det är lungt, figuren kan man oroa sig över i vår istället!
 
 
Det är tillåtet att röra på sig också i naturen (ja jag vet, vissa gör faktiskt det på hösten!!!) men det är också okej att njuta av naturen på film, till exempel i Sagan om Ringen triologin (ser inte den högra bilden ut som den är tagen i fylke måntro..?)
 
 
Man kan besöka fina gamla byggnader (som den där denna bild är tagen, uppsala universitets aula), eller så kan man bygga fina byggnader på sims för då behöver man ju faktiskt inte gå ut i höstrusket.
 
 
Man blir ju också så himla kreativ på hösten så då ska man passa på att göra kreativa saker, som att fotografera (här något så extremt kreativt som lite blad), skriva, måla, you name it! Detta är dock en sådan sak som man alltid tänker att man vill göra men aldrig gör för man orkar inte hasa sig upp ur sängen, men det är helt okej, för det är tanken som räknas...
 
 
Oj där kom helt oväntat en bild på mig, hoppsan! Men man kan ju också starta en blogg och leka modebloggare och ta en massa outfitbilder på höstkläderna man har på sig, det är också ett bra hösttips! Hejdå!
 

VÄLKOMMEN HÖSTEN

PUBLICERAD 2013-09-24 @ 22:20:47 I Outfits

 
Dr Martens | kappa Forever21 | jeans gina tricot | stickad bikbok
 
Jag var och rände lite i Uppsala i måndags (STUDIEDAG, WIHOO) och tänkte ta lite outfitbilder bland höstlöven vilket ju gick bra. Tills jag var ute och stapserade på kanten till en backe och woops...
 
 
Fast det gick ju bra tillslut ändå, efter en stund av offentlig förödmjukelse... 
 

NY PROGRAMUPPDATERING = NYTT LIV?

PUBLICERAD 2013-09-19 @ 23:59:00 I Tankar

 
Det har varit himla mycket snack om nya iphone på senaste tiden och det "nya" IOS7. Även jag uppdaterade till IOS7. Då upptäckte jag ett underligt fenomen.
 
För det första känns mobilen så mycket nyare och fräschare, vilket kanske inte är så konstigt eftersom att den ser annorlunda ut. Det känns som en ny mobil helt enkelt. Men det konstigaste var att jag kände mig ny och fräsch. Det var som om man fick en nystart på livet med ett nytt mobilutseende. Nu känns mitt liv genast mycket roligare och mer spännande. Jag längtar till nästa gång jag ska använda mobilen på något sätt.
 
Om jag reflekterar lite över min egen reaktion så betyder det ju att mitt vardagliga liv kretsar otroligt mycket runt min mobil. Jag använder den hela dagarna, har jag det minsta tråkigt så tittar jag till den för att se om någonting nytt har hänt. Det är nästan skrämmande hur beroende jag är, hur beroende vi alla är, av våra mobiltelefoner! Det var bara en liten tanke jag fick...
 

ALMANACKA

PUBLICERAD 2013-09-19 @ 16:44:49 I Vardag

 
Jag har börjar planera upp mitt liv lite vilket känns väldigt bra. Annars brukar det bli som så att man skriver in i almanackan i cirka en vecka och sedan struntar i den men nu har jag den med mig vart än jag går och då fungerar det bra! Äntligen har jag lite koll på prov och läxor osv! Ska dock pimpa den lite med färgglada pennor hehe. Köpt på Åhlenshuset i Stockholm!
 

EN LISTA

PUBLICERAD 2013-09-17 @ 12:15:00 I Listor

 
Senaste filmen du såg: The Third Man i lördags natt men jag somnade efter hälften så jag såg klart den i söndags
 
En bra sak som börjar på bokstaven F: Filmkvällar
 
Godaste du kan äta just nu: Allt som innehåller socker.
 
 
Ett beroende du har: hrmm... har börjat inse att jag är beroende av socker... :( och tv-serier OF COURSE
 
Den bästa dagen förra veckan och varför: Torsdagen för då åkte jag till Stockholm och gick på FN-kurs hela dagen, åt sushi och umgicks med fina vänner.
 
Dagens humör: Trött
 
Ett fint ord: Bubbla. Haha va?
 
 
Någonting du blir irriterad på: Att jag upptäckte att det bara finns en säsong av The Secret Circle och att det inte kommer att komma någon till säsong. Trots en gigantisk cliffhanger på slutet av första säsongen!!!
 
En rolig sak som händer i veckan: Verkligen ingenting tror jag.
 
 
Vad längtar du efter just nu: Riktig höst! (Vilket den nästan har blivit!!)
 
En bra låt: Vet ingen FÖR MITT SPOTIFY ÄR SLUT!!! (Någon får bjuda mig om ni inte vill att jag ska halka in på brottets bana). Men min halvtomma höstlista hittar ni här!
 

YASURAGI

PUBLICERAD 2013-09-14 @ 16:45:00 I Utflykter

 
Jag var på spa för första gången, på det japanska spaat Yasuragi Hasseludden, i söndags! Det var väldigt avslappnande med japanska bad, varma källor, tvagning, yoga, klangresa och japansk lunch. Att kunna sitta i en solstol utomhus i september är ganska fantastiskt också! 
 
 
 
 

STOCKHOLM SNAPSHOTS

PUBLICERAD 2013-09-09 @ 23:14:00 I Snapshots

 
Jag drog till stockholm på fredagskvällen och läste The Great Gatsby på tåget | hotellfrukost ♥
 
Drack ca en klunk av en äcklig energidryck och pinade sedan mig igenom en mil... | ...för jag sprang tjejmilen!!!
 
Träffade fina människor precis som förra året för att äta middag på Hard Rock Café och ha det trevligt!
 
En tidig söndagsmorgon påväg till... | ...Yasuragi för en spadag med mamma! (mer om detta senare)
 

SANIA CLAUS DEMINA

PUBLICERAD 2013-09-05 @ 20:27:00 I Jag tipsar

 
 
Jag har hittat en ny favoritblogg, Sania Claus Deminas! Hon har en jättesnygga stil och tar fantastiska bilder (och hänger i New York!!) så jag tycker att ni borde titta in på den! Älskar tunnelbanebilden, tycker att den är helt fantastisk! Subway Cinderella!
 
bilder från Sanias blogg
 

THROW BACK THURSDAY

PUBLICERAD 2013-09-05 @ 12:29:00 I Snapshots

TBT idag, och min throwback är någonting som hände för sex dagar sedan nämnligen POPAGANDA. Denna gång - mobil-edition!
 
Fredagen:
 
Tittade på Noah and the Whale, var allmänt euforiska, åt superbillig ben&jerry's i deras festivalbuss och gungade under monkis lyktträd.
 
Lördagen:
 
Började dagen med shopping och mysfrukost, sen blev det att åka lite tunnelbana till festivalområdet igen!
 
 
Väl där åt vi churros vilket är friterad deg med kanel och socker, supergott! Snygga monkihattar fick vi också med bästa budskapet: ♥ Håkan
 
 
Sen var det konserten vi längtat till, Håkan Hellström. Tre ord om den - trångt, varmt och jätteroligt!
 
Söndagen:
 
Croissantfrukost på sergels torg och ett soligt stockholm innan vi tog tåget hem!
 

AUTUMN DETAILS

PUBLICERAD 2013-09-04 @ 20:33:00 I Mode och sånt

Lite fina accesoarer jag vill ha just nu! Dösnygga!
 

SEPTEMBER

PUBLICERAD 2013-09-04 @ 18:27:30 I Vardag

 
Äntligen är det september och därmed höst! Jag är en av de få som blir less på sommaren efter ett tag, och nu känns det verkligen som om sommaren är över eftersom att det redan är 4 september! Jag längtar tills man kan börja använda mössor och halsdukar och tills man kan känna den friska luften på morgonen. Jag längtar tills löven få fina färger och man kan mysa inne med tv-serier och te utan att få ångest. Och snart bär det iväg till Mallorca med klassen också. Jag tror att det kommer att bli en bra höst!
 

Jag :D