EN SÖNDAGSLISTA

PUBLICERAD 2013-05-05 @ 19:00:00 I Inspiration

Vardag

 
Senaste låten du hörde? Young and beautiful - Lana Del Rey
 
Vad har du ätit idag? Först en kopp te, två skorpor, sen en hejdundrandes brunch med amerikanska pannkakor, scones, jordgubbar, ägg och en massa annat. Kommer troligtvis inte kunna äta mer detta år. Fast åt middag nyss så ja det med. 
 
Vad är din dröm just nu? Har verkligen fastnat för Paris, har eiffeltornet som bakgrundsbild på datorn samt som tavla i mitt rum, vill verkligen åka dit så ja, Paris!
 
 
Om du skulle leva i ett annat århundrande, vilket skulle det vara? The Golden Twenties, alltid. Så himla fint!
 
 
Senaste filmen du såg på bio: The Hobbit, i julas. Vill verkligen gå på bio oftare för jag älskar det men det blir bara inte av.
 
En onödig sak du vill ha: Just nu vill jag beställa hem sagan om ringen extended edition men vet inte om det direkt är onödigt hehe.
 
Vad vill du göra i sommar? Vara spontan, träffa människor, resa, nattbada, be adventerous.
 
 
Beskriv ditt drömboende: En ljus lägenhet i någon fin storstad med stora sekelskiftesfönster och högt i tak, i ett gammalt hus med en massa orginaldetaljer. Fönstersmygar och en stor balkong med smidesjärnsstaket alternativt en fin trädgård. Trägolv och vitt lantligt kök. Ett bibliotek/arbetsrum med mjuka fåtöljer och en walkincloset i sovrummet. Lyxigt men inte för överdrivet.
 
Ger en liten dålig bild men hade inte tålamod att vara så noga.
 
Ge ett tips: Titta på How I Met Your Mother eftersom det äger. Eller Game of Thrones.
 
Ett fint citat: "so I walked back to my room and collapsed at the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was a hurricane" - Looking for Alaska av John Green
 
 
(bildkällor här)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag :D
RSS 2.0