THAILAND - DEL 4 - BANGKOK

PUBLICERAD 2012-11-29 @ 14:25:00 I Resor

Här kommer nästa del av Thailandsresan! Innan vi åkte hem till Sverige var vi några dagar i Bangkok, vilket var jättebra! Om ni ska till Thailand och funderar på att kombinera Sol och bad med Bangkok, ta Bangkok sist! Ni skulle ej orka med det först, det blir lite för mycket skilldnad gentemot Sverige för att man ska orka med allt!



Vi bodde på ett sjukt fint hotel som hette East Sathorn hotel (tror jag...) Bodde på 19:e våningen och hade världens utsikt från rummen ↓


Hotellets pool var också helt underbar, med infinity kant och mysiga soffor!


Jag verkligen älskar att bo på hotell och kunde (nästan) ha stannat på hotellet alla dagar. Älskar också hotellfrukost (men vem gör inte det?). Sushi till frukost är faktiskt sjukt gott, prova det om ni har chansen någon gång! Amerikanska pannkakor med lönnsirap är också underbart ofc!
Utanför Siam Paragon, ett massivt köpcentrum.
Sista dagen besökte vi Thailändarnas allra heligaste tempel What Phra Kaeo, tilsamans med det kungliga palatser. Där var det väldigt strikta klädregler, man måste täcka axlar och man får ej bära shorts eller tighta byxor. Det var en av de varmaste dagarna tror jag, helt sjukt vad varmt och svettigt det var...
Avslutatde därför dagen med glass på Swensens, vilket fanns i princip överallt! GOTT!
 
Så det var slutet på våran Thailandsresa, hoppas att ni uppskattade dessa inlägg! Har ni några frågor så är det bara att kommentera! De tidigare inläggen kan läsas under kategorin resor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag :D
RSS 2.0